Overige diensten

Isotrek te Wormerveer biedt  in heel Nederland meer voor uw schoorsteen renovatie 

Naast onze schoorsteen renovatie in heel Nederland, waar u op de vorige pagina over heeft kunnen lezen, biedt Isotrek u ook oplossingen voor nieuwbouw en schoorsteen inspectie en onderhoud. Alles wordt vanzelfsprekend uitgevoerd door goed opgeleide vakmensen en wij gaan altijd voor het beste resultaat. Uw wensen en eisen zijn ons uitgangspunt en een duurzaam, esthetisch en functioneel resultaat het einddoel. Lees hieronder meer over deze diensten voor uw schoorsteen of rookkanaal.
Schoorsteen renovatie en inspectie in Wormerveer, Alkmaar, Haarlem of Leiden

Schoorsteen inspectie en onderhoud

Een veilig en goed functionerend rookkanaal kan van levensbelang zijn. Dat lijkt misschien ietwat overdreven, maar niets is minder waar. Een onveilig rookkanaal of een schoorsteen in slechte staat kan namelijk leiden tot schade of een ongeval.
U kunt hierbij denken aan stormschade, een schoorsteenbrand of zelfs aan koolmonoxide vergiftiging. Schade en calamiteiten die door regelmatig onderhoud in veel gevallen voorkomen hadden kunnen worden. 
Preventie kan daarbij onveilige situaties detecteren en hierdoor persoonlijk leed voorkomen. En de kosten van onderhoud zijn meestal lager dan de kosten voor het herstellen van schade.
Dus doe hier uw voordeel mee. In het kader van preventie kunnen wij een inspectie uitvoeren alvorens de schoorsteen renovatie in heel Nederland van het rookkanaal, waarna wij eventueel noodzakelijk onderhoud in kaart brengen en met een plan van aanpak komen.

Garantie

Op alle materialen en producten die wij gebruiken, krijgt u 10 jaar volledige garantie, zonder aanvullende kosten. Alleen brand, stormschade, geweld of explosies zijn niet gedekt. De garantie bouwt in de loop van deze 10 jaar niet af. Ook dat is een onderscheidende factor van de dienstverlening van Isotrek.

Houtkachel Aanschaffen

Bent u op zoek naar een nieuwe manier om uw huis op te warmen? Bekijk dan de volgende websites voor het aanschaffen van een houtkachel:


Share by: